VOtroški Nogometni Dresi svetlih zvezdah nogometnega sveta evropsko prvenstvo, ki poteka vsaka štiri leta, vedno podžge strast in sanje neštetih navijačev. Ko evropsko prvenstvo 2024 napreduje, po seriji intenzivnih skupinskih tekem in izločilnih krogov štiri najboljše ekipe – Španija, Francija, Anglija in Nizozemska – končno izstopajo in se srečajo v polfinalu, da skupaj pišejo to nogometno igro. Novo poglavje v prazniku. To ni samo tekmovanje za prvenstvo, ampak tudi presečišče zgodovinske slave in sanj o prihodnosti vsake ekipe.
Francija, Novo Ženski Nogometni dresi trgovine Francija Reprezentance Gostujoči EM 2024 Eduardo Camavinga 6  država z bogato nogometno dediščino, je v zgodovini svoje reprezentance ustvarila nešteto nogometnih superzvezdnikov. Zaradi dvakratne zmage v evropskem pokalu je Galski petelin postal vodilni v evropskem nogometu. Leta 1984 je francoska ekipa pod vodstvom Platinija prvič stopila na vrh Evrope; leta 2000 so Zidane in drugi zvezdniki ponovno potisnili francosko ekipo do vrhunca zmage. Ti dve trofeji pričata o slavi in ​​slavi francoskega nogometa.
V primerjavi s Španijo in Francijo se zdi angleška častna knjiga v evropskem pokalu nekoliko tanka. Čeprav so bili že neštetokrat blizu naslova prvakov, so šele v finalu evropskega pokala 2020 prvič osvojili naslov podprvaka. To je hkrati škoda in navdih. Za angleško moštvo hrepenijo po poznem naslovu prvaka, ki je najboljši dokaz njihove moči.